Κόστος Διαμονής

Το Οικοτροφείο παρέχει στους φοιτητές του τα εξής:

Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια

Διατροφή (πρωϊνό, πρόγευμα, γεύμα, πρόδειπνο, δείπνο).

Πλυντήρια ρούχων

Καθαριότητα.

 

ΤΡΟΦΕΙΑ:

  1. ΟΙ ΟΙΚΟΤΡΟΦΟΙ πληρώνουν για τη διαμονή τους και την σίτισή τους 340 € τον μήνα. Πληρώνουν ολόκληρους τους εννέα (9) μήνες του ακαδημαϊκού έτους (από Οκτώβριο έως Ιούνιο) ανεξάρτητα από τις ημέρες που θα μείνουν τους μήνες αυτούς στο οικοτροφείο. (Διότι οι μισθοί των κυριών και τα λειτουργικά έξοδα καταβάλλονται ανεξάρτητα από την παραμονή των οικοτρόφων). Για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, που δεν μένουν στο Οικοτροφείο, πληρώνουν 50 € τον μήνα (εφόσον θέλουν να κρατήσουν τη θέση τους και να παραμείνουν στο Οικοτροφείο για την επόμενη χρονιά).
    Οι αιτήσεις τους γίνονται δεκτές μόνο με την δέσμευσή τους ότι θά παραμείνουν οικότροφοι για ολόκληρο το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.
  2. Εάν χρειασθεί να μείνουν για εξετάσεις τον Σεπτέμβριο η τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου πληρώνουν 15 € για κάθε διανυκτέρευση στο Οικοτροφείο.
  3. Οι εργαζόμενοι φοιτητές που μένουν στο Οικοτροφείο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο πληρώνουν κανονικά 340 €.
  1. Οι ΦΟΙΤΗΤΕΣ που έρχονται περιστασιακά για λίγες μέρες το χρόνο, (εργαζόμενοι, τελειόφοιτοι) πληρώνουν 20 € την ημέρα.
  2. Οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ φοιτητές που σπουδάζουν σε στρατιωτικές σχολές και στα πρώτα τους έτη μένουν μόνο από Παρασκευή έως Κυριακή στο Οικοτροφείο πληρώνουν το μισό της συμμετοχής, 170 € το μήνα, χωρίς άλλη έκπτωση λόγω αδελφών συνοικοτρόφων. Στα μεγαλύτερα έτη τους, πού βγαίνουν έξω από την Σχολή τους και άλλες μέρες της εβδομάδας πληρώνουν κανονικά τροφεία.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

  1. Στους φοιτητές που έχουν και άλλον αδελφό η αδελφή, που σπουδάζει και διαμένει σε οικοτροφεία μας, θα γίνεται έκπτωση της συμμετοχής τους 90 € τον μήνα κατ’ άτομο (τα δύο αδέλφια 500). Ενώ στους φοιτητές που είναι τρία και πλέον αδέλφια σε οικοτροφεία μας, θα γίνεται έκπτωση 120 € τον μήνα κατ’ άτομο (τα τρία αδέλφια 660).

Οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών εκδίδονται με βάση αυτόν τον Κανονισμό χρεώσεων και των διατάξεων του εσωτερικού Κανονισμού του Οικοτροφείου μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Οικοτροφείο παραμένει κλειστό από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τα Θεοφάνεια· και από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι το Σάββατο προ της Κυριακής του Θωμά. Παραμένει κλειστό για τους φοιτητές και από την λήξη της εξεταστικής του καλοκαιριού, μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

 

 

 

Τραπεζικός λογαριασμός για καταθέσεις: 

Alpha Bank: 82300 21010 31250

IBAN:  GR5201408230823002101031250