Κόστος διαμονής

2049

 

 

 

Το Οικοτροφείο παρέχει στους φοιτητές του τα εξής:

Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια

Διατροφή (πρωϊνό, πρόγευμα, γεύμα, πρόδειπνο, δείπνο).

3 Πλυντήρια ρούχων

Καθαριότητα.

 

ΤΡΟΦΕΙΑ:

  1. ΟΙ ΟΙΚΟΤΡΟΦΟΙ πληρώνουν για τη διαμονή τους και την σίτισή τους 340 € τον μήνα. Πληρώνουν ολόκληρους τους εννέα (9) μήνες του ακαδημαϊκού έτους (από Οκτώβριο έως Ιούνιο) ανεξάρτητα από τις ημέρες που θα μείνουν τους μήνες αυτούς στο οικοτροφείο. (Διότι οι μισθοί των κυριών και τα λειτουργικά έξοδα καταβάλλονται ανεξάρτητα από την παραμονή των οικοτρόφων). Για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, που δεν μένουν στο Οικοτροφείο, πληρώνουν 50 € τον μήνα.
  2. Εάν χρειασθεί να μείνουν για εξετάσεις τον Σεπτέμβριο η τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου πληρώνουν 15 € για κάθε διανυκτέρευση στο Οικοτροφείο.
  3. Οι εργαζόμενοι που μένουν στο Οικοτροφείο τον Ιούλιο πληρώνουν κανονικά 340 €. Τον Αύγουστο όμως, επειδή το Οικοτροφείο μας δεν παρέχει φαγητό, πληρώνουν για τη διαμονή τους 170 €.
  1. Οι ΦΟΙΤΗΤΕΣ που έρχονται περιστασιακά για λίγες μέρες το χρόνο, (εργαζόμενοι, τελειόφοιτοι) πληρώνουν 20 € την ημέρα.
  2. Οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ φοιτητές που σπουδάζουν σε στρατιωτικές σχολές και μένουν μόνο από Παρασκευή έως Κυριακή στο Οικοτροφείο πληρώνουν το μισό της συμμετοχής, 170 € το μήνα, χωρίς άλλη έκπτωση λόγω αδελφών συνοικοτρόφων.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

  1. Στους φοιτητές που έχουν και άλλον αδελφό η αδελφή, που σπουδάζει και διαμένει σε οικοτροφεία μας, θα γίνεται έκπτωση της συμμετοχής τους 90 € τον μήνα κατ’ άτομο (τα δύο αδέλφια 500). Ενώ στους φοιτητές που είναι τρία και πλέον αδέλφια σε οικοτροφεία μας, θα γίνεται έκπτωση 120 € τον μήνα κατ’ άτομο (τα τρία αδέλφια 660).

Οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών εκδίδονται με βάση αυτόν τον Κανονισμό χρεώσεων και των διατάξεων του εσωτερικού Κανονισμού του Οικοτροφείου μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Οικοτροφείο παραμένει κλειστό από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τα Θεοφάνεια· και από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι το Σάββατο προ της Κυριακής του Θωμά. Παραμένει κλειστό για τους φοιτητές και από την λήξη της εξεταστικής του καλοκαιριού, μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

 

Τραπεζικός λογαριασμός για καταθέσεις: 

Alpha Bank: 82300 21010 31250

IBAN:  GR5201408230823002101031250